Tanzania Finance

Sep 7 2018

Yves Rocher catalog online

Yves Rocher catalog online. Oferta Yves Rocher pentru clientii noi. cadou rimel roz si 3 genti in dungi. Yves Rocher ne incanta cu un nou catalog pentru clientii noi, pentru a comanda din ultimul catalog trebuie sa nu fiti in baza lor de date.

Yves Rocher ofera clientilor noi un rimel roz indiferent de comanda facuta, iar comandare de produse Yves Rocher de minim 25lei veti primi cadou setul de genti de voiaj cu dungi orizontale.

54 Comentarii – Yves Rocher catalog online

nicoleta ciocoiu

ma tenteaza si pe mine sa fac o mini comanda ,voi ce produse ati folosit si va multumit

Maya

Am comandat pana acum mai mult geluri de dus, miros frumos dar sunt cam lichide. Am incercat un scrub pentru fata care nu are niciun efect, particulele fiind mult prea fine. Parfumul So elixir este persitent, nu a fost dragoste la prima vedere dar m-am obisnuit cu el. Parumul Comme un Evidence desi eram nerabdatoare sa il incerc nu este deloc pe gustul meu. Daca imi mai amintesc voi completa lista.

Liliana

Hmmm sa intelegem ca par a fi putin sub asteptari aceste produse

Maya

Andreia am aflat de vreo 2 zile si din graba ti-am raspuns dar la alt articol cu YR. )) Sorry. Uite si raspunsul dat de una din fetele care foloseste acest produs: Am primit urmatorul raspuns: “pe fata umeda,masezi usor si apoi clatesti.”. Daca doresti dupa ce folosesti produsul si te convingi de ce poate face te astept si cu un review. Sper ca ti-am fost cat de cat de folos.

Butnaru Andreia Daniela

Ms mult de ajutor. eu folosesc si lotiunea tonica si lotiunea cu scrumb din aceiasi gama de ele sunt multumita. sper sa imi fie de folos si asta. o sa incerc sa fac si un review. doar ca nu ma pricep f bine

Maya

Written by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *